BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Belediyesi Barış Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz 9/E sınıfı öğrencisi Ceren CANBEK Liseler Arası düzenlenen Modern Pentatlon Dalındaki müsabakalarda Bursa 1.'si olmuştur.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonunda dereceye giren 9-10-11-12 sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin belegelerini törenle takdim ettik.

Ara

Okulumuzda "Snav Kaygısı ve Stresle Başa Çıkma Semineri" verilmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencilerine İlkyardımın ve sağlıklı ve güvenli ortamın önemi konusunda semiener verilmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencileri yüzme müsabakalarında güzel sonuçlar elde etmeyi başardılar.

Ara

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği , 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılında okulumuz 9. sınıflarındaki 170 öğrencilerimize "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu bilgilendirme konferansı hazırlamıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tüm eğitim kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" başlatmıştır.

Okulumuz  bu proeje kapsamında "Sözlük Tasarım Yarışması" düzenlemiştir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ilan ettiği, Gazi Meclisimizin onayladığı Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Bu mutlu günde Nilüfer Belediyesi Barış Anadolu Lisesi olarak bayramımızı coşku ile kutladık.

Eyl

Nilüfer Belediyesi Barış Anadolu Lisesi Robotik takımımız, 15. Uluslararası Meb Robot Yarışmasına ilk defa katılarak, bu alanda tecrübe kazanmıştır.

Kas

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Getirdikleri

Kişisel Verileri Koruma Kulübü

May

Nilüfer Şenlikleri Geleneksel Türk Okçuluk Müsabakası'nda 11-E Sınıfından Zeynep Polat  1.oldu.